NC2 LOGO
    Project Description
  • CLOSE

    Mill Valley Residence
    4,500 SF, Mill Valley, CA

    A major remodel and second floor addition utilized much of the existing footprint of this traditional Mill Valley residence.

    The ceilings were lifted and the main living area opened up with a new open ‘entertainment’ kitchen. A new second floor master suite with a grand glassed-in stair brings light into a previously dark family room. The cedar siding blends into the wooded environment with an enlarged terrace and new rooftop deck to take advantage of the San Francisco City and Bay views.
  • CLOSE

    Mill Valley Residence
    4,500 SF, Mill Valley, CA

    A major remodel and second floor addition utilized much of the existing footprint of this traditional Mill Valley residence.

    The ceilings were lifted and the main living area opened up with a new open ‘entertainment’ kitchen. A new second floor master suite with a grand glassed-in stair brings light into a previously dark family room. The cedar siding blends into the wooded environment with an enlarged terrace and new rooftop deck to take advantage of the San Francisco City and Bay views.
  • CLOSE

    Mill Valley Residence
    4,500 SF, Mill Valley, CA

    A major remodel and second floor addition utilized much of the existing footprint of this traditional Mill Valley residence.

    The ceilings were lifted and the main living area opened up with a new open ‘entertainment’ kitchen. A new second floor master suite with a grand glassed-in stair brings light into a previously dark family room. The cedar siding blends into the wooded environment with an enlarged terrace and new rooftop deck to take advantage of the San Francisco City and Bay views.
  • CLOSE

    Mill Valley Residence
    4,500 SF, Mill Valley, CA

    A major remodel and second floor addition utilized much of the existing footprint of this traditional Mill Valley residence.

    The ceilings were lifted and the main living area opened up with a new open ‘entertainment’ kitchen. A new second floor master suite with a grand glassed-in stair brings light into a previously dark family room. The cedar siding blends into the wooded environment with an enlarged terrace and new rooftop deck to take advantage of the San Francisco City and Bay views.
  • CLOSE

    Mill Valley Residence
    4,500 SF, Mill Valley, CA

    A major remodel and second floor addition utilized much of the existing footprint of this traditional Mill Valley residence.

    The ceilings were lifted and the main living area opened up with a new open ‘entertainment’ kitchen. A new second floor master suite with a grand glassed-in stair brings light into a previously dark family room. The cedar siding blends into the wooded environment with an enlarged terrace and new rooftop deck to take advantage of the San Francisco City and Bay views.
  • CLOSE

    Mill Valley Residence
    4,500 SF, Mill Valley, CA

    A major remodel and second floor addition utilized much of the existing footprint of this traditional Mill Valley residence.

    The ceilings were lifted and the main living area opened up with a new open ‘entertainment’ kitchen. A new second floor master suite with a grand glassed-in stair brings light into a previously dark family room. The cedar siding blends into the wooded environment with an enlarged terrace and new rooftop deck to take advantage of the San Francisco City and Bay views.